Din kloakmester i Stenstrup, Svendborg & Kværndrup omegn

Står du og mangler en kyndig kloakmester i Stenstrup, Svendborg, Kværndrup eller i en anden nærliggende by på Fyn? Så kontakt Hvillum allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning. 

Hos Hvillum er vi autoriseret kloakmestre, med mange års erfaring indenfor diverse entreprenør- og kloakopgaver. Vores fokus ligger på at levere holdbare kvalitetsløsninger, der løser de kloakproblemer vores forskellige private og erhvervskunder står overfor. 

Benytter du os som samarbejdspartner når der skal udføres entreprenør- eller kloakarbejde, kan du forvente at vi udfører opgaven med præcision og grundighed til den aftalte tid.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi udfører professionelt kloakarbejde i alle størrelser

Som autoriseret kloakmestre, udfører vi flere forskellige typer af kloakarbejde, drænopgaver,  kloakering mm. i alle størrelser. 

Nogle af de opgaver vi udfører kan f.eks. være i forbindelse med udstykning, eller klargøring af byggegrunde mm. 
Til disse opgaver kræver det en helt særlig viden om de forhold, der gør kloakering mulig - det kan f.eks. være:

  • Fald på rør
  • Pladsforhold for forskellige rørdimensioner 
  • Landskabsmæssige hindringer

Som autoriseret kloakmester, har vi den rette erfaring og ekspertise der skal til for at kunne påtage os opgaver som disse, og derfor kan du trygt overlade opgaven i vores hænder.

Autoriseret kloakmester der hjælper private og erhvervskunder 

Vi hjælper både den private forbruger der for første gang står overfor en kloakopgave, såvel som virksomheder, byggepladser, landbrug mm. der har brug for hjælp til en større opgave. 

Vi har fuld forståelse for at alle opgaver er individuelle, og derfor skræddersyes løsningerne altid efter kunden. Dette betyder også, at vi nøje bestræber os efter altid at levere en god, transparent service i øjenhøjde, og så giver vi altid også gerne gode råd med på vejen. 

Har du brug for en kloakmester på Fyn?

Skal du have udført kloakarbejde i Stenstrup, Svendborg, Kværndrup eller i en anden nærliggende by på Fyn? Så giver vi gerne et tilbud på din opgave. 

Du er velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse din entreprise på en effektiv, kompetent og økonomisk måde.

Ring til os allerede i dag på telefon 20 23 11 94, eller send en besked til os på mail hvillum@mail.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Ring i dag og hør mere